Vi laddar upp inför Almedalsveckan

Nu i helgen drar Almedalsveckan igång och det är femte året i rad som vi finns på plats i Visby. I år har vi två alkoholfria barer där vi serverar ett urval av våra alkoholfria öl. Fulla av smak och fria från alkohol.

Du hittar oss i Hamnen, i Dagens Medias tält, måndag till torsdag, kl: 11.00-17.00.

Vi finns också på Tage Cervins gata 3, i Skandia-trädgården, måndag till torsdag kl: 13.00-16.00.

Vi hoppas att få möta många glada besökare som är nyfikna på goda smakrika alkoholfria alternativ och att ha många livliga diskussioner kring ansvarsfull konsumtion.

Vi kommer utse sex vinnare av biljetter till veckans mest hajpade fest, Dagens Medias DJ Battle på Kallis. Kom förbi någon av våra barer för att vara med. Vinnarna utses på onsdag 5/7 kl: 14.00.

Map17

Tuk-Tuk
Nytt för i år är vår lilla Alkoholfria Mini Bar, vår ”Tuk-Tuk”, som vi kommer att köra runt i sommar-Sverige. Permiärturen blir till Visby under Almedalsveckan: Vi får återkomma med var den kommer att finnas. Visst är den söt!

tuktuk

RosØl
Tisdagen den 4 juli har vi ett alkoholfritt mingel i Dagens Medias tält där vi serverar RosØl.. En rosé-inspirerad alkoholfri ölcocktail med bland annat Carlsberg Non Alcoholic Organic, tranbär och citronverbena.
Recept på RosØl.

rosol_2

Ölbudet
Är du sugen på en iskall alkoholfri öl? Det fixar vi. Ring 072-928 64 38 så levererar vi inom ringmuren, mån–ons kl: 12-17.

ölbudet

Hållbarhetsseminarium
På onsdag den 5 juli medverkar vi i ett seminarium kring Innovation för Hållbarhet på Almedalspaviljongen. Simon Boas Hoffmeyer, Sustainability Director på Carlsberg Group kommer att berätta om utvecklingsprojektet ”Green Fiber Bottle” – en 100 procent biologiskt nedbrytningsbar ölflaska. Här kan du anmäla dig.

FRi_Köpenskap

Läs artikeln i Fri Köpenskap

 

 

Ölpodden

Under veckan kommer vi även att spela in Ölpodden. Henric Byström, kommunikationschef, träffar sju intressanta Almedalsprofiler måndag till onsdag. Du hittar ”inspelningsstudion” i närheten av vår alkoholfria bar i Hamnen (i Dagens Medias tält). Du kan lyssna live där, alternativt lyssna på poddarna på iTunes eller Soundcloud efteråt.

 

ölpodden_logga

Poddschemat Tisdag 4 juli

10.00 – Eva Östling,  vd Visita

13.30 – Thomas Sjögren, Årets Kock 2015

14.30 – Tobias Eltell, Sveriges Annonsörer

Onsdag 5 juli

10.00 – Cecilia Giertta, vd Sveriges Bryggerier

Torsdag 6 juli

10.30 – Lotta Gröning, Expressen

13.00 – Benjamin Dousa, Ordförande MUF

14.00 – Pelle Tamleth, Chefredaktör Nöjesguiden

Träffa Janne

Carlsberg har samarbetat med Nattvandring.nu sedan 2010. I år kan du träffa Janne vid vår alkoholfria bar i Skandias trädgård och höra mer om Nattvandring.nu, en politiskt och religiöst obunden stiftelse som arbetar för att utveckla, stödja och främja nattvandring i hela landet.

janne

Det var några av aktiviteterna vi kommer att medverka i under Almedalsveckan. Men givetvis kommer vi att vara med i många andra sammanhang för att se, lära och upptäcka och förhoppningsvis knyta många viktiga kontakter som kan hjälpa oss att driva vårt hållbarhetsarbete framåt. Tillsammans kan vi göra skillnad!

Följ oss live under veckan här på Okorkat.se, vår plattform för hållbarhet, på Twitter: CarlsbergSWE och Instagram: Carlsbergsverige

#Almedalen #Okorkat #Alkoholfritt

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *