På lördag släcker vi för klimatet

Nu på lördag, den 25 mars, kl: 20.30-21.30, är det dags för Earth Hour – världens största klimatmanifestation. Du är väl med!

Earth Hour är världens största miljömanifestation. Och vi kan alla göra skillnad. Förra året deltog över 178 länder och #earthhour postades över 2,5 miljarder gånger i sociala medier. Världsnaturfonden räknar med att cirka hälften av Sveriges befolkning deltar.

Världens ledare har skrivit under klimatavtalet och gått med på att hejda den globala uppvärmningen. Det är en historisk överenskommelse, men det räcker inte med ett avtal – vi måste agera också, och de närmsta åren är helt avgörande för planetens framtid.

Genom att du och miljontals andra i Sverige deltar i Earth Hour skickar vi en viktig signal till politikerna om att vi vill se krafttag för klimatet och global rättvisa.

Att släcka ner en timme gör inte hela skilllnaden, men det är en tydlig signal till makthavarna att ta klimatförändringarna på allvar.

Precis som tidigare år deltar Carlsberg Sverige, tillsammans med många andra Carlsberg-bolag inom Carlsberg Group, i Earth Hour.

På Carlsberg Sverige kommer vi att släcka ner våra produktionsenheter i Falkenberg och Ramlösa.

 

 

 

 

 

Hur firar du Earth Hour? Varför inte passa på logga ut. Stäng av surfplattor, mobiltelefoner och datorer och ge dina nära och kära en timmes full uppmärksamhet.

Kanske delar ni en Carlsberg Non Alco Organic i skenet av de tända stearinljusen.

TACK för att du är med och släcker för en ljusare framtid!

Läs mer om Earth Hour och Världsnaturfonden.

EarthHour2017small

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *