Global Beer Responsibility Day

Nu på fredag, den 15 september, firas Global Beer Responsibility Day. Ett initiativ som uppmärksammar ansvarsfull konsumtion.

Vi firar dagen med en comeback för vår alkoholFRIA minibar. Vi kommer stå på Nytorget i Stockholm och bjuda på smakprover på några av våra många goda alkoholfria öl.

Varmt välkomna att träffa oss kl: 13.00-18.00.

minibar

Läs mer på den alkoholfria minibarens Facebooksida.

Vi vet att många av våra produkter innehåller alkohol och att det ställer höga krav på oss. Det är en självklar del av verksamheten att arbeta för en ansvarsfull konsumtion och vara del av lösningen, bland annat genom att erbjuda ett brett utbud av alkoholfria alternativ och genom samarbeten med andra.

 

LogotypDet är tredje året som Carlsberg Group engagerar sig i Global Beer Responsibility Day. GBRD startades av Carlsberg tillsammans med AB INBEV och Heineken 2015. I år kommer vi tillsammans med lokala bryggerier och bryggeriföreningar att utveckla engagemanget ytterligare. Över 20 marknader inom Carlsberg-koncernen engagerar sig i olika aktiviteter tillsammans med kunder och samarbetspartners.

Läs mer om den alkoholfria minibarens sommarturné.

Läs mer om våra alkoholfria portfölj.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *